Over Pepperoni

pepper

Pit en sfeer

Pepperoni is een gemengd koor met pit en bestaat uit zo’n 30-40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

We zingen frisse en vrolijke pop(rock) songs, ballads met soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. Ons repertoire bevat zowel popnummers van nu (bijvoorbeeld van Keane, Krezip en Van Dik Hout) als een aantal gouwe ouwe zoals I say a little prayer van Aretha Franklin en Une Belle histoire van Michel Fugain. Voor zingen met passie (zie repertoire).

 

Optreden

Pepperoni treedt regelmatig op, o.a. op festivals, in woongemeenschappen, en in theaters. Heeft u interesse om Pepperoni te boeken? Neem dan contact op voor informatie over mogelijkheden.

 

Nieuwe leden

Wil je lid worden? Zangervaring vragen we niet, het is wel mooi meegenomen. Je moet wel over enig muzikaal gevoel beschikken om mee te kunnen zingen, nieuwe leden krijgen daarom een stemtest. Op dit moment zijn de stemgroepen voor vrouwen vol. Belangstellende sopranen, mezzo’s en alten komen op een wachtlijst.

Voor de mannenstemmen hebben we nog wel enkele plekken te vergeven. We repeteren op dinsdagavond van 20:00-22:00 uur in Dienstencentrum Copernicus in de Daguerrestraat. Neem even contact op als je een keertje wilt komen proef zingen.

 

Leiding

Pepperoni staat onder leiding van dirigente Aleksandra Popovska. Vaste begeleider en pianist bij optredens is Raúl Santana. Per 1 september 2020 zoeken we een nieuwe pianist.