Open repetitie Popkoor Pepperoni

Altijd al eens willen meemaken hoe het is om in een popkoor te zingen? Op dinsdagavond 13 september 2022 houdt Popkoor Pepperoni open repetitie.

Pepperoni is een swingend popkoor met pit en repeteert iedere dinsdagavond in het Regentessekwartier in Den Haag.

Pepperoni bestaat uit ca. 35 mannen en vrouwen en zingt popnummers van nu (bijvoorbeeld van Adèle, The Weeknd, Keane en Coldplay,) en ook een paar gouden ouwen zoals van Lou Reed en David Bowie. We zingen regelmatig in Haagse verzorgingshuizen, doen mee aan korenwedstrijden en zingen soms in een intiem zaaltje voor ieder die wil komen luisteren.

Sommige lieden zingen we een- of tweestemmig, maar we zetten graag ook onze tanden in een vijf- of zesstemmig lied.

Pepperoni staat onder leiding van dirigente Aleksandra Lamers-Popovska. Vaste begeleider en pianist bij optredens is Raúl Santana Sáez de Ibarra.

Tijd en plaats

We heten je graag welkom in Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag. De repetitie begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur, met een gezellige pauze. Vriendelijk verzoek je bezoek vantevoren te melden, zodat we er rekening mee kunnen houden! pepperoni@vokaaltotaal.nl

Je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen, maar je moet wel muzikaal zijn. Op dit moment hebben we in de meeste stemgroepen plaats voor nieuwe leden. Als je niet weet in welke stemgroep je past, kan onze dirigent dat via een stemtest heel eenvoudig uitvinden.