Over Madame Jeanette

logoMJEen Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Beyoncé, BLØF, Michael Jackson, Glee tot Joni Mitchell (zie repertoire).

Wil je lid worden?

Je hoeft geen ervaring te hebben in koor-zang of het lezen van muzieknoten, maar enige aanleg/gevoel voor muziek is wel nodig om aansluiting te krijgen met het koor. Dat zijn zaken die we nagaan in de stemtest. De leeftijd van 35 jaar gebruiken we voor nieuwe leden als maximum voor het instromen, maar geeft geen ‘uitstroomplicht’. Onze contributie bedraagt 57 euro per kwartaal.

Neem nu contact op, of kijk verder bij repetities.

Ben je ouder dan 35, kijk dan eens bij Pepperoni.

Onze dirigent

Sanda Audere is de dirigente van het koor. Ze is geboren in Letland en voor haar Master of Arts naar Nederland gekomen. De groep en Sanda spreken om die reden Engels met elkaar. Sanda begeleidt het koor op een enthousiaste en verfrissende wijze.

Bekijk ons ook op: