Een Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Adele tot Aretha en van Beyoncé tot BLØF: alles komt voorbij! Bekijk ons ook op YouTube en Instagram!

Alejandro Orozco

Alejandro Orozco (Mexico, 1979) begon zijn muziekstudie in Mexico City aan het Cardenal Miranda Instituto. Hij studeerde piano, directie koor en orkest en compositie. Na het verkrijgen van een studiebeurs koos hij er in 2002 voor om verder te studeren aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) waar hij een master Compositie afrondde. Alejandro is tegenwoordig veelal werkzaam als arrangeur en dirigent bij diverse koren. Bij Madame Jeanette combineert hij hard werken met een dosis humor en zangplezier.

Wil je lid worden?

Ben jij een vrouw tussen de 20 en 35 jaar? Wil je graag zingen in een koor samen met andere meiden? En beschik je over voldoende pit? Dan is Madame Jeanette misschien wel iets voor jou! Je hoeft geen ervaring te hebben in (koor)zang of het lezen van muzieknoten, maar gevoel voor muziek is natuurlijk wel belangrijk. Dat gaan we na in de stemtest: een soort mini-auditie waarbij de dirigent luistert of je toonvast bent. De maximumleeftijd van 35 jaar geldt alleen voor nieuwe leden: er geldt geen ‘uitstroomplicht’ als je ouder dan 35 bent. Onze contributie bedraagt 57 euro per kwartaal en we repeteren elke maandagavond van 19.15u tot 21.15u in Dienstencentrum Copernicus in Den Haag (Daguerrestraat 16). Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en kom een keertje kijken.

Ben je ouder dan 35? Kijk dan eens bij Pepperoni.