Pepperoni is een gemengd koor met pit en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid op met mooie vocale wisselingen. We zingen frisse en vrolijke popsongs en ballads. Ons repertoire bevat zowel popnummers van nu (zoals van The Weeknd en Ed Sheeran) als een aantal gouwe ouwen van David Bowie, Sting en Lou Reed. We treden enkele malen per jaar op, m.n. op festivals en in woongemeenschappen.

Aleksandra Lamers-Popovska

Onze dirigent is Aleksandra Popovska; een multi-talent: zangeres en instrumentalist (met optredens in meer dan twintig landen!), koordirigent, stemcoach en veel meer. Ze heeft een enorme fascinatie voor alles op het gebied van muziek en stemtechniek, en verrast ons regelmatig met nieuwe stemtechnieken en zangoefeningen.

Wil je lid worden?

Wil je graag zingen in een gemengd koor? En beschik je over voldoende pit? Dan is Pepperoni misschien wel iets voor jou! Je hoeft geen ervaring te hebben in (koor)zang of het lezen van muzieknoten, maar gevoel voor muziek is wel heel belangrijk. Zesstemmige liederen zingen betekent dat je je eigen melodie goed moet kunnen vasthouden. En bij optredens zingen wij ook nog eens zonder bladmuziek..! In een stemtest bij de piano beoordeelt de dirigente of je toonvast bent en of je stem past bij die van de anderen.

Onze contributie bedraagt 63 euro per kwartaal en we repeteren elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.00u in Dienstencentrum Copernicus in Den Haag. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Opmerking dd september 2023: op het moment hebben we géén plek voor nieuwe leden. Hou onze website in de gaten, zodat je de eerste bent wanneer er weer een open repetitie komt!