Over Pepperoni

pepper

Pit en sfeer

Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

Wat we zingen?  Frisse en vrolijke  popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. voor zingen met passie. Kijk hier voor ons repertoire.

 

Optreden

Pepperoni treedt regelmatig op, o.a. op festivals, in woongemeenschappen, en in theaters. Heeft u interesse om Pepperoni te boeken? Neem dan contact op voor informatie over mogelijkheden.

 

Nieuwe leden

Wil je lid worden? Zangervaring vragen we niet, het is wel mooi meegenomen. Je moet wel over enig muzikaal gevoel beschikken om mee te kunnen zingen, nieuwe leden krijgen daarom een stemtest. Op dit moment zijn de stemgroepen voor vrouwen vol. Belangstellende sopranen, mezzo’s en alten komen op een wachtlijst.

Voor de mannenstemmen hebben we nog wel enkele plekken te vergeven. We repeteren op dinsdagavond in het Copernicuscentrum aan de Daguerrestraat, van 20:00 tot 22:00. Neem even contact op als je een keertje wilt komen proefzingen.

Lees meer

Leiding

Pepperoni is op zoek naar een nieuwe enthousiaste dirigent vanaf 22 augustus 2017! Sollicaties uiterlijk 15 juni 2017 naar Pepperoni@vokaaltotaal.nl

Voor nadere informatie: stuur een mail naar Saskia van der Toorn via Pepperoni@vokaaltotaal.nl of bel 0620423963.

Vaste begeleider en pianist bij optredens is Raúl Santana.