Pepperoni is een gemengd koor met pit en bestaat uit zo’n 30 – 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid op met mooie vocale wisselingen. We zingen frisse en vrolijke pop(rock) songs, ballads en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. Ons repertoire bevat zowel popnummers van nu (zoals Keane, The Weeknd en Ed Sheeran) als een aantal gouwe ouwen van David Bowie, Sting en Lou Reed. We treden regelmatig op, o.a. op festivals, in woongemeenschappen en in theaters.

Aleksandra Lamers-Popovska

Onze dirigent is Aleksandra Popovska; een multi-talent: zangeres en instrumentalist (met optredens in meer dan twintig landen!), koordirigent, stemcoach en veel meer. Ze heeft een enorme fascinatie voor alles op het gebied van muziek en stemtechniek, en verrast ons regelmatig met nieuwe stemtechnieken en zangoefeningen.

Raúl Santana Sáez de Ibarra

Raúl kwam uit Spanje om Jazz Piano aan het Koninklijk Conservatorium te studeren. Ondertussen is hij met vlag en wimpel afgestudeerd, treedt op met zijn band en is nog steeds onze muzikale begeleider.

Wil je lid worden?

Wil je graag zingen in een gemengd koor? En beschik je over voldoende pit? Dan is Pepperoni misschien wel iets voor jou! Je hoeft geen ervaring te hebben in (koor)zang of het lezen van muzieknoten, maar gevoel voor muziek is natuurlijk wel belangrijk. Dat gaan we na in de stemtest: een soort mini-auditie waarbij de dirigent luistert of je toonvast bent, en bij welke stemgroep je past. Onze contributie bedraagt 60,- euro per kwartaal en we repeteren elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.00u in Dienstencentrum Copernicus in Den Haag (Daguerrestraat 16). Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en kom een keertje kijken. Het kan zijn dat we van een bepaalde stemgroep al genoeg leden hebben; dat laten we je dan zo snel mogelijk weten.